Til Lejudstyr forsiden

Lejebetingelser

Lejebetingelser


Alle lejepriser er ekskl. levering, opsætning og afhentning med mindre andet er aftalt.

Priser er i danske kroner inkl. moms, og er for 1 dags leje med mindre andet er aftalt.

Ved afbestilling af udstyr (efter indgået mundtlig/mail aftale eller post Danmark sendt underskrevet kontrakt) indenfor 3 dage før udlejningsdatoen kræves det fulde leje beløb med mindre andet er aftalt.

Hvis udstyret ikke leveres tilbage til aftalt tid kan der opkræves extra leje, minimun 1 dags leje.

Ved udlevering af udstyr på udlejers adresse, skal der medbringes sygesikringsbevis og kørekort og disse bliver kopieret til Lejudstyr´s arkiv.

Ved afhentning på udlejers adresse betales lejeprisen ved udleveringen med mindre andet er aftalt.

Før afhentning af udstyr på udlejers adresse er alt udstyr kontrolleret og fundet i orden og udstyret skal leveres tilbage på udlejers adresse i samme stand som ved udleveringen.

Det er dog stadig lejers ansvar at sikre sig der ikke er nogen mangler eller defekter på udstyret inden udleveringen Evt defekter og mangler skal straks meddeles udlejer.

Før en evt. opsætning af udstyret af udlejer er alt udstyr kontrolleret og fundet i orden inden det bliver overleveret til lejer og udstyret skal være i samme stand når udlejer nedtager udstyret på spille adressen.

Det er dog stadig lejers ansvar at sikre sig der ikke er nogen mangler eller defekter på udstyret inden ibrugtagningen. Evt defekter og mangler skal straks meddeles udlejer.

Bliver der konstateret nogen fejl eller mangler på udstyret ved aflevering eller ved nedtagning af udlejer, er lejer erstatningspligtig og lejer er indforstået med at det er udlejer der sætter reperationsprisen, da udlejer er uddannet lyd/lys reparatør.

Kun Lejudstyr må reparere og adskille det lejede udstyr.

Ved tyveri eller anden bortkomst af det lejede udstyr under leje perioden, er lejer erstatningspligtig om det er afhentet på udlejers adresse eller udstyret er leveret af udlejer på spille adressen.

Erstatningen er enten i form af samme udstyr i god brugt stand og i tilfælde dette ikke kan findes, så i form af dagsprisen på det tabte udstyr og den sættes af udlejer.

Lejudstyr kan ikke gøres ansvarlig for skade eller tab, herunder såvel martrial som personskade, samt produktions ansvar, forvoldt af det lejede udstyr.

Hvis der opstår fejl på lejet udstyr kan Lejudstyr ikke gøres ansvarlig herfor.

Enhver handling eller undladelse i strid med ovenstående betingelser, betragtes som misligholdelse af lejeaftalen og Lejudstyr kan uden yderligere afhente anlægget og kræve evt erstatning samt det fulde leje beløb.

Med lejer underskrift er vedkommende indforstået med udlejnings betingelserne.


Udvalgte produkterVi tager forbehold for fejl, prisændringer og udlejet varerUDLEJNING

Lyd udstyr
Lys udstyr
Røg & Haze
Rig & Bro
Pakke løsninger
Levering


INFORMATION

Om Lejudstyr
Lejebetingelser
Booking vejledning
Reperation af udstyr
Sitemap
Kontakt


PRISER

Alle priser er for 1 dags leje.

Priserne er i danske kroner,
og er inklusiv 25% moms


KONTAK OS

Lejudstyr
Christiansdal 43
2610 Rødovre
Telefon : 21297026
E-mail : info@lejudstyr.dk

Copyright © 2015 Lejudstyr.dk - CVR : 25658221 - Design af Zeeland.dk