Til Lejudstyr forsiden

Om Lejudstyr

Om Lejudstyr


Jeg hedder Jørgen Jonassen, er ejer af Lejudstyr og er måske den ældste stadig udøvende Dj i Danmark.

Den historie starter for ca. 40 år siden.

I 1974 startede jeg i gymnasiet og havde allerede der en interesse for elektronik, og en lyst til at optræde, så jeg var den som sørgede for anlæg og musik til vore klassefester.
Men tiden var en hel anden end den som tilbydes nutidens nystartende Dj´s. Der var ingen rigtige special forretninger der solgte diskoteksudstyr, og de få ting som kunne købes, havde vi ikke råd til at købe med vore lommepenge.
Mit første anlæg bestod af en pladespiller, en båndoptager samt en radio/forstærker og et par stuehøjtalere. Og lysshowet var bare 3 kulørte lamper som jeg manuelt kunne tænde og slukke! Imponerende ikke!!!!

I 1975 gik jeg sammen med en klassekammerat, og vi fik bygget et anlæg med hjemmelavede højtalere 2x12" full range 100w højtalere, og en 2x50w Hifi forstærker. Derudover byggede jeg et 4 kanals lysshow. Ligesom i dag var det svært at få de første jobs, men vi spillede gennem gymnasietiden til nogle fester på skolen, og til forskellige private havefester.

I 1978 kom jeg i lære som radio/tv tekniker, hvilket hjalp på den tekniske kunnen, og jeg fik kontakt sidst i halvfjerdserne til disko firmaer i England hvor man bla. kunne købe Citronic mixere, og jeg var stolt da jeg fik fat i sådan en. Mens jeg arbejde hos B&O, byggede jeg en pult med deres tangential-arm pladespiller. Den var ikke særlig velegnet som Dj pladespiller med pulten så rigtig sej ud.

I 1980 kan jeg huske en fest vi skulle spille til på sygeplejerske kollegiet i Kbh. hvor jeg lånte hvad jeg syntes var et fantastisk anlæg af en kollega på arbejdet, nemlig 4 Bose-802, og i betaling fik vi 500 Kr. og en kasse øl, ja det var tider!

I 1981 flyttede jeg til Australien, og havde faktisk opgivet min ikke så lange Dj karriere. Men efter tre måneder fik jeg et fritids job hos et Dj-firma som spillede til private fester, og der var jeg i to år .
Men så fik jeg lyst til at starte for mig selv og opbyggede et lille stabilt Dj firma med tre anlæg, jeg oplærte også min daværende kæreste i at underholde til bryllupper og hun blev næsten bedre til det end jeg.

I 1989 vendte jeg tilbage i til Danmark, og ja det er svært at starte forfra som Dj. Men året efter blev jeg ansat på diskotek Woodstock i København og der tilbragte jeg fire fantastiske år. Efter jeg stoppede der, begyndte jeg at få en del private fester, og jeg lejede mit anlæg ud når jeg ikke selv brugte det.

I 1991 gik jeg over til ren CD brug men der var ikke rigtig andre afspillere end den meget dyre Denon 2000 til rådighed, så jeg ombyggede et par almindelige JVC afspillede til Dj brug og de fungerede faktisk rigtig godt.
Min allerførste dobbelt Cd var den høhø "fantastiske" Yahorng CDJ-21 men siden har jeg så haft så mange Cd afspillere at jeg simpelthen ikke har tal på dem men har i dag overgået til ren fil afvikling på den fede Pioneer XDJ-RX

I 1994 og de næste ti år havde jeg en travl tid, med mange private fester, suppleret med enkelte gigs på Københavns diskoteker. Men jeg vil nok altid være mest kendt som mobil Dj, og inden for det fag har jeg nok prøvet alt det man har mulighed for. Ja og fra den tid kan der fortælles mange røverhistorier.

I 2004 købte jeg hus og det betød jeg havde mulighed for at have et egenlig lager på bopælen til alt det udstyr som jeg efterhånden havde erhvervet og der fik Lejudstyr sin nuværende form.
Men jeg kan stadig lide at gå ud, og underholde som suppe/steg/is dj, og er faktisk stolt af at tilhøre denne kategori.
Jeg havde også megen fornøjelse af dette for et par år siden, hvor jeg fik muligheden for i et års tid at spille på Damhuskroen .

I dag betragter jeg mig som udlejer til de unge nye Dj´s, som jeg synes det er sjovt at hjælpe. Men jeg siger stadig ja til de "rigtige" Dj job´s.

Synes faktisk det er rigtig hyggeligt at være en af de "grand old men in disco"


Udvalgte produkterVi tager forbehold for fejl, prisændringer og udlejet varerUDLEJNING

Lyd udstyr
Lys udstyr
Røg & Haze
Rig & Bro
Pakke løsninger
Levering


INFORMATION

Om Lejudstyr
Lejebetingelser
Booking vejledning
Reperation af udstyr
Sitemap
Kontakt


PRISER

Alle priser er for 1 dags leje.

Priserne er i danske kroner,
og er inklusiv 25% moms


KONTAK OS

Lejudstyr
Christiansdal 43
2610 Rødovre
Telefon : 21297026
E-mail : info@lejudstyr.dk

Copyright © 2015 Lejudstyr.dk - CVR : 25658221 - Design af Zeeland.dk